Statham hétszer is cápát verhet

Statham hétszer is cápát verhet

News

Jason Statham akár hétszer is legyőzné az óriáscápát. A hazai mozikban augusztus 9-én startoló Meg – Az őscápa ugyanis Steve Alten hét kötetes bestseller-sorozatán alapul, és az akcióhős elárulta: felőle akár az összes könyvet megfilmesíthetik, ha van rá igény.

„Nagyon jó lett a film, de a közönség kezében vagyunk. A nézők fognak dönteni: ha bejön, amit csináltunk, akkor szívesen folytatjuk, bőven van hozzá alapanyag” – nyilatkozta Statham az Entertainment Weekly-nek, majd kifejtette: számára valóságos álomszerep volt egy búvárt megformálni.

„Imádom a búvárkodást! Akárhová visz a munkám, ha van lehetőségem merülni az óceánban, akkor élek vele. A Megre úgy készültem fel, hogy a Fidzsi-szigeteken csatlakoztam egy búvárcsoporthoz, akik bikacápákat etettek. Kézből adták a tonhalfejeket ezeknek a három méteres dögöknek. Odajött hozzánk húsz-harminc cápa, ami egy csodálatos pillanat volt. Mindenkinek ajánlom, hogy ússzon közel a cápákhoz” – tanácsolta az akciósztár. Lehet, hogy mi inkább a moziban megnézzük, ahogy ő csinálja.