Thor dobta Natalie Portmant

Thor dobta Natalie Portmant

News

Jó hírünk van a képregényfilm-rajongóknak: Ausztráliában heteken belül forog a Thor harmadik része, amely 2017 őszén dübörög be a mozikba. Rossz hírünk van azoknak a képregényfilm-rajongóknak, akik egyben Natalie Portman-rajongók is: az Oscar-díjas színésznő nevét hiába keresnénk a stáblistán; két résznyi romantikázás után többé nem láthatjuk őt Chris Hemsworth oldalán. A Marvel stúdió főnöke, Kevin Feige az Empire magazinnak elmagyarázta: Natalie részben azért marad ki, mert a Thor: Ragnarok című film leginkább az űrben játszódik, márpedig Jane Foster karaktere földlakó és földi halandó.

„Igen, megerősíthetem a híreszteléseket. Számos oka van annak, hogy Natalie Portman nem játszik a harmadik epizódban. A legtöbb ok világos lesz bárki számára, aki megnézi a filmet. Csupán néhány jelenet játszódik a Földön, a cselekmény 80-90 százalékában a világegyetem más részeit mutatjuk be” – nyilatkozta a stúdiófejes.

Ugyanakkor Feige arra nem tért ki, hogy közben leszerződtették a produkcióhoz Tessa Thompsont, és a deadline.com portál szerint a 32 éves színésznő Thor új barátnőjét játssza. Úgy tűnik, Thor akkora isten, hogy még az űrben is csajozik, miközben éppen újra megmenti a világot.