Thor őrült meglepetései

Thor őrült meglepetései

News

Nem lesz egy visszafogott produkció a 2021 novemberében startoló Thor: Love and Thunder. Taika Waititi rendező legújabb interjújában nem hazudtolta meg magát és teljes elszállást ígért a Marvel-rajongóknak.

„Az előző résznél nagyobb, hangosabb és bombasztikusabb lesz. Engem csakis akkor érdekel ez a munka, ha kétszer olyan őrült filmet készíthetek, mint a Ragnarök” – nyilatkozta az alkotó a Wired magazinnak.

Már hivatalos, hogy egy epizód kihagyása után Natalie Portman visszatér Jane Foster szerepében. Ebből kiindulva a rajongók már elkezdtek pletykálni a cselekmény részleteiről, de a rendező nem volt hajlandó titkokat elárulni. Sem azt, hogy Chris Hemsworth az eddigi részekben megszokott külsejével, vagy a Bosszúállók: Végjátékban látható, túlsúlyos formájában készül eljátszani a címszerepet.

„Veszélyes, ha az emberek túlságosan megszabják, hogy mit akarnak látni a Marvel-filmekben, mert rossz irányba is elindulhatnak a találgatások. Hallgatni kell a rajongókra, de csak egy bizonyos pontig. Nem akarnék teljes mértékben rajongói előírások alapján dolgozni, mert mi értelme lenne? Azt szeretném, hogy a nézők meglepődjenek” – fejtette ki a rendező.