Tökéletes hang, olcsó cipő

Tökéletes hang, olcsó cipő

News

Minden kezdet nehéz, és erről a Tökéletes hang-széria sztárja, Anna Kendrick sokat tudna mesélni. A most 31 éves színésznőt 2010-ben Oscarra jelölték az Egek ura című filmben nyújtott alakításáért, de nem volt egy rendes cipője, amelyben elmehetett volna a díjátadóra.

„A stylistom figyelmeztetett, hogy egy ilyen rangos rendezvényen tökéletes cipőt illik viselni. Csakhogy saját zsebből kellett volna megvennem: akkor még szinte senki nem ismert, ezért a menő boltok nem adtak kölcsön egyetlen cipőt sem. Durván le voltam égve, szóval vettem valami gagyi topánkát” – nyilatkozta Anna, majd felidézte: a film promóciós körútja idején könyörgött a stúdiónak, hogy helyezzék el olcsóbb hotelben a kiszemelt luxusszálloda helyett, a különbözetet pedig adják oda neki zsebpénzként, hogy ki tudja húzni a hónap végéig.

A színésznő azóta szerencsére az egyik legtöbbet foglalkoztatott hollywoodi sztár lett. Hamarosan kezdődik a Tökéletes hang 3 forgatása, amely jövő decemberben startol a mozikban, és a pletykák szerint ezúttal Miley Cyrus és Justin Bieber is beszállhat a Bellák bulijába.