Flo Rida buzdít

Flo Rida buzdít

NewsFlo Rida beállt azon hiphop zenészek sorába, akik arra használják fel ismertségüket, hogy voksolásra buzdítsák az amerikaiakat az idén esedékes elnökválasztás fordulóiban.

„Mindig azt akarjátok, hogy legyen választásotok – mondta Flo Rida. – Ha a lehetséges választók nem elővigyázatosak, elveszíthetik azt az esélyüket, hogy elmondják, mit gondolnak. Én és a csapatom is úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk tenni valamit, és belefolyunk a szavazási procedúrába. Én szavazni fogok, és a zenémmel megpróbálom erre buzdítani a fiatal amerikaiakat is. Nagyon megihletett az, amit Jay-Z és Diddy tesz, ez szerintem is nagyon fontos.”

Diddy még a 2000-es évek elején kezdett bele a Vote or Die (Szavazz vagy meghalsz) néven futó kampányába, Jay-Z pedig minden választás előtt beszédeket mond és szavazásra buzdít.

Flo Ridának nem ez az egyetlen, közérdeket szolgáló kezdeményezése. Van egy alapítványa is, mely a Big Dream for Kids névre hallgat, és a nehéz körülmények között élő fiataloknak próbál segíteni.
Az Egyesült Államok november 6-án választ elnököt, és teszi mindezt már ötvenhetedik alkalommal.