Psy-ra lecsapott egy nagymenő

Psy-ra lecsapott egy nagymenő

News

Psy Gangnam Style című klipje egy meteor erejével csapódott be a világba, illetve a Youtube-ra júliusban, és azóta is hevesen lángol, már több, mint százmillió megnézésnél jár az alapvetően LMFAO-ra hajazó szám videójának megnézése. Scooter Braun, aki ma a legnagyobb popszenzációkat menedzseli (pl. Justin Bieber és Carly Rae Jepsen) most Psy-jal bővítette kliensei körét, amit egy videoüzenetben mondott el. Braun azt ígéri a felvételen, hogy Psy lesz az első koreai előadó, aki igazán nagyot hasít majd az amerikai piacon.

És ha Braun azt mondja, az azt jelenti, hogy máris bevetette minden nagyágyú ismerősét és kapcsolatát azért, hogy valóban így legyen.

Psy Dél-Koreából származik, de Bostonba járt főiskolába, és hazájában a kétezres évek eleje óta számít K-Pop sztár. A Gangnam Style videójával máris K-Pop történelmet írt, hiszen soha ennyien nem néztek meg koreai klipet a Youtube-on. A klip nagy sikeréhez az is hozzájárult, hogy megjelenése idején több világsztár, pl. Robbie Williams és T Pain is méltatta a lökött videót.
Ti láttátok már? Mit szóltok hozzá?