Chris Brown új tetkója

Chris Brown új tetkója

News

Alig két nappal azután, hogy Rihanna gigantikus, az egyiptomi Írisz istennőt ábrázoló tetkó varratott a mellei alá, a hozzá számtalan szálon kapcsolódó Chris Brown még őt is megfejelte új testdíszével. Brown nyakát szeptember elejére egy bizarr, félig összevert arcú(nak tűnő) női arckép borította be, melyről a napokban azt kezdték pletykálni, hogy az bizony Rihanna képmása.

Az R’N’B sztár egy közelis ismerőse azonban most azt nyilatkozta a TMZ nevű hírportálnak, hogy a hasonlóság a véletlen műve, és az a női arckép csak egy random női arc, nem ábrázol senkit. Persze ez esetben is felmerül néhány kérdés, pl. hogy miért varrat magára valaki egy idegen, összevert arcot, ráadásul a nyakára? Egy tetoválást eltüntetni fájdalmas eljárás, ráadásul heg is marad utána. Egyes vélemények szerint szerencse is, hogy nem Rihanna van a képen, hiszen az kész sértés lenne számára – utalva ezzel arra, hogy a tetova nem sikerült éppen a legjobban.

Szerintetek emlékeztet Ririre a tetoválás? Kié tetszik jobban? A Rihanna nagyijának emléket állító Írisz vagy Brown nőfeje?