ELSŐ-SEGÉLYKONCERT

ELSŐ-SEGÉLYKONCERT

News

Időpont: 2012. szeptember 16.vasárnap, 18.00
Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad
Fellép: Zorán, Radics Gigi és Bíró Eszter
Műsorvezetők: Demcsák Zsuzsa és Azurák Csaba
Jegy árak: 3600, 2600 és 1600 Ft


A fővárosban, évente több mint 3000 kóbor, vagy gazdája által leadott kutya
keresi új gazdáját. Ezek egy része sérült vagy olyan állat, akiknek az orvosi költségét a tulajdonosa nem tudja, vagy nem kívánja vállalni.

Ezért van szükség összefogásra, hiszen az a leginkább kiszolgáltatottaknak, a magukról gondoskodni nem képes állatoknak nyújtott segítségünk, társadalmi felelősségvállalásunkat, összetartásunkat, emberségünket jelképezi.

A Vigyél Haza Alapítvány küldetése az árva kutyák örökbefogadási esélyeinek növelése, örökbeadása. Ennek fontos eleme a rászoruló kutyák szükséges orvosi ellátásának biztosítása is.
Ezért határozták el, hogy művész barátaik segítségével jótékony célú koncertet szerveznek, hogy az erre rászoruló kutyákat időben és magas színvonalon orvosi ellátásban részesíthessék, ápolják, majd felelős gazdához juttassák.

A jegyek megvásárolhatóak a www.szabadter.hu oldalon, a színház jegypénztárában, a szokásos jegyértékesítő helyeken és a helyszínen is.
(A színpad és a nézőtér fedett, így a koncertet rossz idő esetén is megtartják!)

A koncerten fellépő Sztárok lemondtak a honoráriumról, így a teljes bevételt jótékony célra fordítják.

A Vigyél Haza Alapítvány (www.vigyelhaza.hu) négy éve, az Illatos úti telepen lévő árva kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Munkájuk során eddig több mint 400 állatot segítettek már szerető gazdához. Folyamatosan gyógyíttatják a sérülten bekerült állatokat, és juttatják el fontos üzeneteiket a jó szándékú emberekhez.
Az alapítványnak nincsenek fizetett munkatársai. Valamennyi adományt kizárólag és közvetlenül a kitűzött célok teljesítésére fordítják.

Klikk!
http://www.vigyelhaza.hu
http://www.vigyelhaza.hu/fokuszban.html