Avril Lavigne babát vár?

Avril Lavigne babát vár?

News

Szinte mindenkit lesokkolt, hogy Avril Lavigne és a Nickelback énekese, Chad Kroeger bejelentette az eljegyzését, elvégre sokan azt sem tudták, hogy járnak. Most azonban úgy tűnik, fény derül a gyors eljegyzés okára, hiszen a kismadarak azt csiripelik, hogy a 10 nap múlva 28 éves énekesnő kisbabát vár. A legfrissebb, róluk készült fotók alapján legalábbis elég valószínű ez a magyarázat, hiszen a mindig karcsú Avril hasban eléggé kerekedik.

Az újdonsült jegyespár Párizsban sétálgatott, Avril szokásához híven egy kapucnis pulcsit viselt, és alsó hastájékon eléggé domborodott az a pulóver. Persze simán meglehet, hogy csa a pulcsi zsebrésze buggyant be a zippzárnál, ahogy az egyébként az ilyen pulcsiknál elég gyakran előfordul, de a mindenttudók máris a leendő babáról harsognak.

Egyébként logikus lenne a gyors eljegyzés magyarázatára a terhesség, hiszen Chad sosem volt egy házasulós típus. Éveken ketresztül járt előző barátnőjével, akit nem kért feleségül, és akivel végül májusban szakított. Kristin, az ex, meg is van állítólag döbbenve, és bizony ő is bébit sejt a háttérben. Mit gondoltok, valóban csak a pulcsi viccelte meg a szemet, vagy Avril valóban anyuka lesz?


Klikk IDE a képért!