Madonna megint beszólt Gagának

Madonna megint beszólt Gagának

News

Nem egyszer előfordult már, hogy Madonna nem minden élt nélkülözve a hangjában arra utalt, hogy megtisztelő számára, hogy Lady Gaga ennyire szereti őt utánozni. Most Atlantic City-ben tartott koncertjén mondott neki oda elég rendesen, amikor a Masterpiece című dala előtt a Golden Globe-díjas számot Lady Gagának ajánlotta.

„Ezt a számot pedig tudjátok... kinek ajánlom... - mondta a díva, majd a következőképpen folytatta a hallgatóság nagy ovációjának közepette. – Imádom, imádom, imádom őt, tényleg. Az utánzás a hízelgés legmagasabb formája. És egy napon, elég hamar, közös színpadon állunk majd. Csak várjatok.”

A Madonnát való utánzás Lady Gaga esetében nem újkeletű vád, de széles körben kimondottá, és Madonna által is megfogalmazottá Gaga Born This Way című dalának megjelenése után vált. A szám ugyanis eléggé hasonlít Madonna 1989-es Express Yourself című slágerére, és ezt az 54 éves díva sem hagyta szó nélkül. Egy interjúban el is mondta, hogy különös volt hallani saját dalának redukált változatát.

Tény és való, hogy Mother Monstert eléggé megihlette Madonna nyolcvanas évekbeli működése, de a Madonna azért igazán túlléphetne már rajta, nem? Nem gondoljátok, hogy gyerekes dolog állandóan beszólni emiatt Gagának?