Adele-t a terhessége inspirálja

Adele-t a terhessége inspirálja

News

Mi más ihlessen meg egy zeneszerzőt, mint életének örömei, vagy éppen bánatai, nem? Adele-t a világsztár címig repítette az album, melyben fájdalmas szakítását próbálta feldolgozni, és mint kiderült, készülő albuma is saját életének élményei hatására íródik. És ebből máris világossá válik, hogy a következő szerzeményei cseppet sem lesznek szomorú hangulatúak, ellenkezőleg! Adele ugyanis menyasszony (nem, nem házasodtak még össze Simon Koneckivel), babát vár, és élete boldogabb, mint valaha, és ezek az élmények vannak rá ihlető hatással. Egy hozzá közel álló forrás így nyilatkozott az Us magazinnak:

„Ez az album sokkal könnyebb lesz, mint az előző, mely a szakításhoz írott óda volt. Terhessége van most a legnagyobb inspirációs hatással Adale-re.”

Az éneksnő híres arról, hogy gyűlöli a rivaldafényt, és sokkal jobban szeretné, ha fel sem ismernék az utcán, így aztán most is tartózkodik a nyilvánosságtól, és boldogan várja első gyermekét.

„Most lazít, - folytatta a forrás – és csak arra koncentrál, hogy hamarosan édesanya lesz. A baba egészséges, és Adele már izgatottan vrja, hogy a karjában tarthassa.’

Azért annyira nem lazít az énekesnő, hiszen állítólag elfogadta a felkérést, és ő énekli fel az új James Bond film főcímdalát, illetve az a hír járja, hogy a Burberry nevű divatcégnek is besegít majd egy kollekció erejéig. Adele mint a kerekded formák nagykövete képviseli majd a patinás divatcéget, így aztán több, mint valószínű, hogy a hozzá fűződő kollekció is plus size-os lesz.

Várjátok már Adele új dalait?