Billy Joe Armstrong rehabra megy

Billy Joe Armstrong rehabra megy

News

A Green Day sajtószóvivője me jelentette be a hírt, amely szerint a zenekar testületileg úgy döntött, elvonóra küldik énekesüket, Billy Joe Armstrongot. A banda Las Vegasban lépett fel az iHeart nevű fesztiválon pénteken, amikor is Billy Joe dührohamot kapott, és egy kis káromkodásroham után a gitárját is összetörte. A kiborulás oka az volt, hogy egy kijelzőn megjelent az „1 perc” felirat, amely arra figyelmeztette a zenekart, hogy fejezzék be a show-t, hiszen jönnie kell a következő fellépőnek.

Eredetileg úgy volt, hogy a Green Day 45 percet játszik a fesztiválon, melyet végül 25 percre redukáltak, mert több helyet kellett szorítani Ushernek.

A zenekar az elvonóról szóló hírek mellett ma hivatalos közleményben kért elnézést minden olyan rajongótól, akit esetleg érzékenyen vagy támadólag érintett Billy Joe kirohanása. A fesztiválon tartózkodó Green Day fanek egyébként valószínűleg nem akadtak ki túlzottan, hiszen Billy Joe performansza után elkezdték skandálni, hogy „Green Day! Green Day!”. Armstrong elvonója miatt a zenekarnak le kell majd mondani új albumuk jó néhány promóciós fellépését, bár valószínűleg nem bánják, hiszen ez most jobb reklám volt bármilyen talk show-nál.
És hogy mit káromkodott össze a frontember?

„Épp egy új dalt akartam játszani. B-- meg ez a sz--! El nem hiszem, egy perc maradt! Egy kib-- perc maradt! Tényleg egy percet adtok? Nézzétek azt a ki-- jelet! Egy perc! Hadd mondjak valamit! Engedjétek meg, hogy kib--ul mondjak valamit. Ezerkilencszáznyolcvankib--nyolc óta csinálom ezt. És egy kib-- percet adtok? Bizonyára kib-- vicceltek velem! Mi a f--? Nem a kib-- Justin Bieber vagyok, anyab--k! Kib-- vicceltek velem! Ez egy kib-- vicc! Egy percem maradt? Ja nem, már az sem maradt! Hadd mutassam meg nektek, mit jelent egy kib—perc!!! – majd lazán széttörte a gitárját, beintett mindenkinek, és hozzátette – Isten mindannyitokat szeret. Visszatérünk!”