Harry Styles arctetkót akar

Harry Styles arctetkót akar

News

Harry és a banda a londoni iTunes fesztiválon járt a hétvégén, ahol állítólag annyira rákattant az Angel nevű rapper tetkójára, hogy azt fontolgatja, ő is valami hasonlót készíttet majd. Angel bal szeme alatt az arccsontján egy kis kotta van, a jobb oldalán pedig csillagok. Nemcsak egy szem- és fültanú pletykálta el a különböző magazinoknak, hogy mit diskurált a rapper és Harry a színfalak mögött, de maga Angel is bevallotta a The Sun nevű brit pletykalapnak, hogy a 1D tag valóban rágerjedt az arctetkókra.

„Harry kérdezgetett a tetkóimról, mert bejöttek neki. – mondta a rapper – Aztán felajánlottam neki, hogy szívesem elviszem a haverom szalonjába. Ő nevetett, és azt mondta, gondolkodik rajta.”

És bizony állítólag telefonszámot is cseréltek. A 18 éves, ám rendszeresen jóval idősebb nőkre gerjedő Harry-nek van már néhány tetoválása, úgyhogy még az is elképzelhető, hogy bevállalna egy hasonlót. Bár az biztos, hogy a banda menedzserei cseppet sem örülnének ennek a húzásnak.

A One Direction új albuma, a Take Me Home november 12-én jelenik meg. Várjátok már? Bejönne Harry egy ilyen arctetoválással?