Lady Gaga asszonyosodik

Lady Gaga asszonyosodik

News

Egy majdnem 12 kilós hízás nem történik meg egyik napról a másikra, de csak akkor tűnt fel mindenkinek, amikor Gaga legutóbbi, amsterdami koncertjének képei megjelentek. Mother Monster egy pénteki rádióinterjúban elmondta, hogy majdnem 12 kilót hízott mostanában.

„Imádom a tésztákat és a pizzát. – mesélte lelkesen. – New York-i olasz lány vagyok. Az apám pedig éttermet nyitott. Annyira csodás, őrülten jók a kaják, de én mondom, ahányszor ott vagyok, alkalmanként hízok vagy két kilót… De nem érdekel, élvezem, hogy végre nem nyomatok iszonyúan szigorú diétát.”

Minden Monsterek anyja azt is elmondta az interjúban, hogy turnéi során mindig alapból megnőnek az izmai, hiszen a koreográfiája során elég sok izmozós gyakorlat is szerepel. A rajongóit egyébként cseppet sem érdekli, hogy mennyit szedett fel Gaga, volt, aki Marilyn Monroe-ról posztolt képeket az énekesnőnek, aki ugyebár máig a popkultúra legnagyobb hatású női alakja, szexszimbóluma, pedig nem volt éppen XXS-es méret, mint a mai modellek. Gaga pedig igazán nagyra értékelte ezt a gesztust, twitterén is megköszönte:

„Köszönöm a fanjeimnek, akik érdek nélkül szeretnek, és ismerik a valódi szépség és együttérzés jelentését. Szeretlek benneteket.”

Lady Gaga jelenleg a Born This Way Ball turnéját utaztatja, de közben új albumán, az ARTPOP-on is dolgozik, melyet egy mobilapplikáció formájában hoz majd ki. Mindamellett nemrég jelent meg első parfümje, amely egy hét alatt minden idők második legyorsabban fogyó parfümje lett. És hogy kié az első? Coco Chanelé…