Lady Gaga anorexiával és bulimiával küzd

Lady Gaga anorexiával és bulimiával küzd

News

A fél világ azon pörög, hogy Lady Gaga felszedett 12 kilót, de az énekesnőt nem abból a fából faragták, hogy kiboruljon. A minap egy olyan ruhát öltött magára, amely egyfajta jelmez volt, és optikailag hatalmasnak mutatta, most pedig fehérneműre vetkőzött, és forradalmat hirdetett azért, hogy mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen.

Közösségi oldalán, a Littlemonsters.com-on hozott létre egy aloldalt, a Body Revolution 2013-at, amelyre feltöltötte a képet, hasonló tettekre buzdította rajongóit is, és súlyos vallomást tett. Bevallotta, hogy 15 éves kora óta szenved étkezési zavaroktól, vannak aneroxiás és bulímiás időszakai is, de mára megtanulta elfogadni magát, és ráadásul a pasijának is úgy tetszik jobban, ha van rajta mit fogni.


„Az anyukám és én egyetlen okból hoztuk létre a Born This Way alapítványt. – írta a The Body Revolution aloldalon. – Hogy ösztönözzük a bátorságot. Ez a profil ennek az álomnak a kiterjesztése. (...) Elkezdődött a test forradalom, légy bátor, posztolj egy fotót magadról, amely a bizonytalanságaid fölötti győzelmedet ünnepli!”

A rajongkat ösztönözve fel is töltött magáról néhány, tangában és melltartóban pózolós amatőr képet. Az egyik fölé annyit írt csak feliratnak:

„Bulímia és anorexia, 15 éves korom óta. De ma csatlakoztam a THE BODY REVOLUTION-höz!”

A rajongók persze rögtön ünnepelni kezdték, és sokan beallották kommentjeikben, hogy hasonló bajokkal küzdenek, és hogy most Gaga valóban erőt ad nekik. Mit gondoltok, változtathat ezzel az énekesnő az önértékelési zavaros tinilányok felfogásán?