Justin behányt a színpadon

Justin behányt a színpadon

News

Szegény Justin Bieber… Ő aztán tényleg komolyan veszi, hogy odategye magát koncertjén a rajongóinak. Most hétvégén az Arizona állambeli Glendale-ben nyitotta meg Believe néven futó világkörüli turnéját, amikor is az Out Of Town Girl című dala közben egyszer csak hátat fordított a közönségnek, lehajolt, és elhányta magát. Ezután persze szélsebesen leügetett a színpadról, ahová gyorsan vissza is tért, de a Beauty And A Beat előadása közben újra lerohant a backstage-be. De igazi popsztárhoz méltón minden erejét összeszedve végignyomta a koncertet.

„Bocsánatot kérek. Le fogom lassítani a dolgokat. – mondta, majd elénekelte a Fall című dalt. – Elég kemény ez nekem – folytatta utána – borzasztóan érzem magam, egy rakás ember előtt elhánytam magam. Szeretni fogtok annak ellenére is, hogy berókáztam a színpadon?” – kérdezte a rajongókat, akik persze sikítórohammal válaszoltak, amely egyértelmű igent jelentett.

A kanadai popsztár azzal magyarázta a hányást, hogy egyrészt nagyon lámpalázas volt a turné nyitókoncertje miatt, emellett pedig egy csomó tejet megivott, és ez így együtt nem jött ki jól a durva koreográfiával. Twitterén is megmagyarázta a dolgot, majd a viccelődő, a „tej nem volt jó ötlet” posztja után szomorúbbra vette a figurát, és elbúcsúzott „feleségétől”, Avalannától. A hatéves agydaganatos kislány, aki Mrs. Bieber-nek hívta magát, Justin egyik legnagyobb rajongója, és barátja is volt egyben. Múlt héten hunyt el, és halálának híre nagyon megviselte Justint.

„Jó éjszakát Avalanna. A ma este érted szólt. Szeretlek.” - írta a twitteren.

Lehet, hogy az érzelmi feldúltság is hozzájárult a hányáshoz, nem gondoljátok? :(

A videót csak erős gyomrú olvasóink tekintsék meg!