Rihanna és Chris Brown csókolózott

Rihanna és Chris Brown csókolózott

News

Csak nem gondoltátok, hogy Rihanna és Chris Brown szerelmi ügye a végére ért? Alig néhány napja még az a hír járta Chris Brownról, hogy Nicole Scherzinger énekesnővel csókolózott (ezt persze mindketten cáfolták), most pedig Riri társaságában mulatott, méghozzá elég forró hangulatban egy New York-i klubban. A szemtanúk szerint ők ketten külön érkeztek a szórakozóhelyre, bár a náluk is többek tudók azt állítják, hogy Riri jól tudta, hogy Brown ott lesz. Eleinte külön ültek, majd Brown összehúzta az asztalaikat, aztán Rihanna megszabadította Chis Brownt a pólójától, és vad táncba, illetve még vadabb csókolózásba kezdtek.

A bulika hajnali négyig tartott, amikor is Brown lépett le először. De nem tölthettek sok időt külön, ugyanis Rihanna öt perccel később szintén távozott, talán nem is kell mondanunk, hogy ez vajon mégis mit jelen.

Rihanna már többször is világosan kifejtette, hogy megbocsát expasijának, amiért az 2009-ben összeverte, és Oprah Winfrey műsorában azt is bevallotta, hogy máig megremeg a térde, ha látja őt. Sőt, egyes bennfenntesek szerint ők ketten 2012 elejétől tulajdonképpen rendszeresen összejárnak, de a nyilvánosság előtt mindent tagadnak.

Mit gondoltok, lesz újra valami Riri és exe között, vagy a végtelenségig folytatják ezt az összejövősdit?