Nicki Minaj ki akarja ütni Mariah-t

Nicki Minaj ki akarja ütni Mariah-t

News

Nicki Minaj szabályosan a pokolba küldte zsűritársnőjét, Mariah Carey-t az American Idol tegnapi felvételén az Észak-Karolina állambeli Charlotte-ban. Egyelőre sem Minaj, sem Carey szóvivői nem beszéltek arról, hogy pontosan mi történt, és az Idol produceri teamjének sincs semmi mondanivalója az üggyel kapcsolatban. Annyit tudni, hogy egy jelentkező teljesítményén robbant ki a durva vita. A TMZ tulajdonába került felvételen Nicki Minaj káromkodások közepette azt magyarázza, hogy Mariah próbáljon meg uralkodni magán, és ne beszéljen vele leereszkedő hangnemben, ne gengszterezze le, mert nem fogja eltűrni, hogy állandóan zaklassa őt.

„Megmondtam nekik, hogy kib--- nem nyugszom bele a kib--- elszálltságába...” – magyarázza Niki a felvételen.

Randy Jackson, a másik zsűritag közben próbálja csitítgatni, míg Mariah visszabeszél valamit, de ezt már nem lehet kivenni, mert nem túl jó a videó minősége. A jelenlevők szerint Nicki meg is fenyegette a valóban kissé elszállt dívát, méghozzá azzal, hogy egyszerűen kiüti, bár ez már nem lett videóra véve. A balhé miatt aznapra le is állították a meghallgatásokat, hogy a két tomboló fél lenyugodhasson.

Várható volt egyébként, hogy a két hölgy előbb-utóbb egymásnak feszül majd, hiszen Mariah már akkor kampányolt Nicki ellen, amikor annak neve még csak lehetséges zsűritagként merült fel. De hogy ilyen hamar egymásnak mennek, azt azért senki sem gondolta. Huhú, mi lesz még itt vajon, amikor már az élő adások mennek?!