Tagcsere az AFC-nél

Tagcsere az AFC-nél

News

Az Anti Fitness Club koncertjeire járóknak bizonyára feltűnt, hogy Szabó Peti kb. egy éve hiányzik a bandából, posztján egy helyettest láthatott a közönség. A BRAVO magazinnak mesélte el hiányának okát, illetve azt, hogy miért is kell távoznia a bandából.

„Egy barátom eljegyzési buliján megcsúsztam a nedves padlón, és beletenyereltem egy törött üvegbe, ami szétvágta a kezemet. Még aznap éjjel megoperáltak, mert nagyon súlyosnak bizonyult a sérülés: az éles szilánkok inakat és idegeket is elvágtak, amelyek regenerálódása hosszú hónapokba, évekbe telik.”

A sérülés miatt még mindig nem tudja rendesen használni a kezét, márpedig ez fontos volna az akkordok lefogásánál, így jutott erre a súlyos döntésre.

„Az elmúlt egy évben rengeteget gondolkodtam, - mesélte – és beszélgettünk róla, így arra a döntésre jutottam, hogy nem várathatom tovább a zenekart, mert e pillanatban senki nem tudja pontosan megmondani, mikor leszek újra képes betölteni a posztomat. Az Anti Fitness Clubnak viszont biztos pontra, gitárosra van szüksége, ami jelenleg én nem vagyok.”

Molnár Tamás, a banda frontembere hivatalos oldalukon biztosította a rajongókat arról, hogy a viszony az előző gitárossal továbbra is töretlenül jó, és örökre az AFC tiszteletbeli tagja marad. Helyét Nagy Marek veszi át.

Peti megy, Marek marad