Psy angolra vált

Psy angolra vált

News

Senkinek nem kell bemutatnunk Psy-t, aki idén nyáron vált a világ első számú szenzációjává klipjével, a Gangnam Style-lal, amelyet a Youtube-on ezidáig több, mint négyszázmillióan néztek meg. Mindezt úgy, hogy a dal koreaiul szól, tehát a világ népességének jelentős hányadának gőze sincs arról, mit énekel kedvencük. De nemcsak a neten hasít a klip, hanem az eladásokkal is igen jól áll, szintén világszerte. Psy most egy interjúban a következőket nyilatkozta:

„A következő kislemezem angolul szól majd. És hát az a helyzet, hogy iszonyatos nagy nyomás van rajtam. Ez igazán kemény. Az a baj, hogy a klip sokkal népszerűbb, mint én. Ez most elég nagy probléma számomra, szóval leginkább azt kellene überelnem. Ezért is jöttem az Egyesült Királyságba, hogy promotáljam magam, megmutassam, ki vagyok, és hogy mit csináltam az elmúlt tizenkét évben Dél-Koreában.”

Egy korábbi interjúban Psy azt is elmondta, hogy amiatt a hatalmas felelősség miatt is aggódik, hogy az egész világon úgy tekintenek rá, mint aki hazáját reprezentálja.

„Úgy bánnak velem, mint egy olimpiai aranyérmessel” – mondta.

Örültök az angolra váltásnak? És mit gondoltok, el tudja érni bármivel is a Gangnam Style sikerét?