Clint Eastwood dobta Beyoncét

Clint Eastwood dobta Beyoncét

News

Régóta pletykáltak arról, hogy Beyoncé szerepelni fog Clint Eastwood új filmjében, amely az A Star Is Born címre hallgat majd. Most azonban kiderült, hogy mégsem így lesz. A készülendő film egyébként egy remake lesz, méghozzá a történet negyedik újraforgatása. Az első 1937-es, a második 1954-es, a harmadik pedig 1976-os. A női főszerepet Judy Garland és Barbra Streisand is eljátszotta, úgyhogy Beyo egy igen megtisztelő munkától esett el. A 31 éves énekesnőt azért ejtették a stáblistáról, mert képtelenek voltak vele megegyezni a filmforgatás ütemtervét illetően. Beyoncé természetesen nagyon csalódott, és egy interjúban elmondta, hogy bízik benne, hogy lesz még esélye Clint Eastwooddal dolgozni. Az utódja még nincs meg, de állítólag nagyon esélyes rá a Grammy-díjas dzsesszénekesnő, Esperanza Spalding.

A férfi főszereplőket sem választották ki egyelőre, de Christian Bale és Leonardo DiCaprio is nagy eséllyel szerepet kaphatnak majd a filmben. A történet egyébként arról szól, hogy egy fiatal, kezdő színésznő szerelembe esik egy pályája csúcsát megjárt színésszel, aki segít neki berobbanni a popszakmába, de útja természetesen tragédiákkal van átszőve.

Még nem tudni, hogy mikor kezdik forgatni ezt a legújabb verziót, és a rendező személyén kívül egyelőre csak annyi biztos vele kapcsolatban, hogy Beyoncé nem fog a projektben dolgozni.