Demi nem jár Niall-al

Demi nem jár Niall-al

News

Demi Lovato az amerikai Teen Vogue magazin novemberi címlapján szerepel, és a vele készített interjúban többek között azt is elmondta, hogy nem jár együtt, és nem is randizik Niall Horannel.

„Ő igazán jóképű és édes srác. De nem a barátom… - mesélte a 20 éves énekesnő. – Most olyan helyen vagyok az életben, ahol igazán csak magamra kell koncentrálnom. Ettől még nyilván kedvelhetek embereket, akár beléjük is szerethetek, de nincs szükségem kapcsolatra, egészen addig, amíg magammal nem sikerül tökéletesen megbékélnem.”

Persze ez nem jelenti azt, hogy rossz passzban volna, épp ellenkezőleg.
„Nagyon boldog vagyok most. Sosem gondoltam korábban, hogy lehetek még boldog, hiszen annyira depressziós voltam. De most hihetetlenül érzem magam. Olyan, mintha egy álomban élnék.”

Valóban jól megy a szekere Deminek, amióta kikerült a rehabra, ahová étkezési zavarai és depressziója miatt került, minden sínen van az életében. Amióta pedig Simon Cowell felkérte az amerikai X factor zsűritagjának, karrierje a csúcsra jutott.

Egyébként nemcsak ő mondta el, hogy nincs köztük semmi Niall-al, a srác a szintén amerikai Seventeen magazinnak nyilatkozott hasonlókat, persze az egekig magasztalva az énekesnőt.