Ke$ha könyvet ad ki

Ke$ha könyvet ad ki

News

A Tik Tok című slágerrel köztudatba robbant Ke$ha egy kis időre eltűnt a popzenei látómezőkből, de aztán bejelentette, hogy visszatér, és rögtön gőzerőkkel kezdett dolgozni új lemezén. A decemberben boltokba kerülő albumról már meg is jelent klipes dal, a Die Young, és az énekesnő most bevallotta, hogy más is van a tarsolyában. Ez pedig nem más, mint egy képekkel gazdagon illusztrált életrajzi könyv, ami valószínűleg nem csak vidámságról fog szólni, hiszen cseppet sem volt könnyű gyerekkora. A memoár a My Crazy Beautiful Life, azaz az Én őrült, gyönyörű életem címen kerül majd a boltokba november végén. A 25 éves énekesnő elmondta, hogy gondolatait és reflekcióit is megpróbálta leírni arról, hogy milyen volt rakétagyorsasággal a csúcsra törni.

„Kevesebb, mint három év leforgása alatt a gyerekkori álmaitól a lehető legmesszebb élő, a város legrosszabb pincérnőjéből eljutottam odáig, hogy az emberek világszerte az én dalaimat éneklik. – írta Ke$ha a sajtóközleményben. – Néha olyan érzésem van, mintha az elmúlt pár év több évtizedet foglalna magába. Talán hallottátok a hangomat a rádióban, láttatok színpadon, a vörös szőnyegen vagy egy videoklipben, de ezek csak kis részeim. A könyvemben egy sokkal teljesebb képet próbálok festeni magamról, olyat, amilyen tényleg vagyok. És ez a kép egyáltalán nem olyan csillogó és szép, de tökéletesen igaz.”

Második albuma, a Warrior (a Cannibal csak EP volt) Dr. Luke-kal, azzal a szuperproducerrel készül, akinek a karrierjét is köszönheti. A Warriorral kapcsolatban annyit már bizonyosan megígértek, hogy sokkal kevsebb auto-tune lesz rajta, mint amit manapság a zenehallgatók megszokhattak.

Várjátok Ke$ha új albumát? És a könyvét?