Rihanna és Chris Brown színt vallanak

Rihanna és Chris Brown színt vallanak

News

Mint az bizonyára az is tudja, aki nem akarja, Rihanna és Chris Brown 2009-ben szakítottak, miután Brown összeverte az énekesnőt. Akkor minden épeszű ember számára úgy tűnt, hogy ennek a kapcsolatnak örökre vége, dehát a szerelem vak, és tavaly az egész év során arról lehetett hallani, hogy talán ők ketten titokban találkozgatnak. Aztán idén már nem csinálták akkora titokban, ráadásul mindketten bevallották, hogy igenis szeretik még a másikat. Aztán október elején Brown szakított legutóbbi barátnőjével, Karrueche Trannel, arra hivatkozva, hogy nem szeretné, ha a lány megsínylené Rihannával való barátságát. Vele azóta megszakított minden kapcsolatot, ezzel is bizonyítva, hogy komolyan gondolja Ririvel. Eleinte tehát azt mondták, csak barátság van köztük, de most már egyértelmű, hogy többről van szó.

A HollywoodLife nevű hírportálnak most azt nyilatkozta egy forrás, hogy nagyon is járnak, és a nyilvánosság előtt is megjelennek majd, de csak miután novemberben megjelenik az énekesnő új albuma, amely Unapologetic címre hallgat majd.

„Rihanna most keményen stúdiózik, de állandóan beszél Chrisszel. – mondta az a bizonyos forrás. – És ahogyan befejezi az albumot, ők ketten a nyilvánosság elé állnak. De most a lemezre kell koncentrálnia, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön vele kapcsolatban.”

Na ehhez mit szóltok? Vajon valóban így lesz?