Beyoncé Missy Elliottal dolgozik

Beyoncé Missy Elliottal dolgozik

News

Missy Elliott a twitterén erősítette meg a hírt, miszerint stúdióba vonult, méghozzá a világ jelenleg egyik legnagyobb popdívájával, Beyoncével. A páros múlt pénteken kezdte meg a munkálatokat egy New York-i stúdióban, de azt még nem tudni, hogy a készülő dal melyikük következő projektjének a része lesz, és egy erre vonatkozó kérdésre a rapper nem is válaszolt egyértelműen.

Egyébként nem ez lesz az első két alkalom, hogy ők ketten közösen dolgoznak. Beyoncé feltűnt már Missy 2002-es albumán, méghozzá a Nothing Out There for Me című dalban, fordítva pedig Beyo Signs című számában működött közre a rapper, illetve a Confessions című Destiny’s Child trackben.

Missy Elliott az elmúlt hónapokban két új dallal jelentkezett, tehát úgy tűnik, hogy lemez van születőben. Beyoncé ötödik szólóalbumának munkálatai viszont már a végénél járnak, így aztán megtippelni sem tudjuk, hogy jelen esetben ki működik közre a másik anyagában. Beyoncé egyébként bejelentette, hogy lesz egy közös dala Siával, illetve a OneRepublic frontember Ryan Tedderrel, Kanye Westtel és a Cataracsszal is, úgyhogy a mérleg egyelőre kicsit még afelé billen, hogy Beyoncé lesz a főkolompos.

Mit gondoltok, jó lesz? Várjátok már a kollaborációt?