Bieber megint jófejkedett

Bieber megint jófejkedett

News

Justin Bieber Kanadában koncertezett a minap, ott hívta be a backstage-be egyik rajongóját, a Down szindrómás Derek Russellt, akinek ezzel nagy álma teljeseült. A 14 éves beteg fiú már a negyedik szívműtétjére készül, de mindez nem tartotta vissza attól, hogy megnézze idolját a szülővárosában adott koncertjén. Megvan rá az esély, hogy Derek nem éli túl a műtétet, így talán könnyen lehet, hogy tényleg élete legnagyobb élményét kapta a szöszi kanadaitól.

Bieber úgy döntött, miután értesült a speciális koncertlátogatóról, hogy talán el tudná vele feledtetni pár percre a műtéttől való félelmet, és a fiú édesanyja szerint ez sikerült is. A nehéz sorsú anya így nyilatkozott a CBC híradójának:

„Úgy gondolom, hogy ez tényleg távolabb vitte Russellt a gondoktól. Teljesen mámorba került, és megfeledkezett kicsit arról, hogy milyen dolgok történnek az életében.”

Nem ez volt az első alkalom, hogy Bieber beteg rajongóknak próbál örömet szerezni. Az egyikükkel, a múlt hónapban elhunyt, hatéves Avalanna Routh-szal össze is barátkozott, sőt, még össze is házasodtak, természetesen csak játszásiból. Hát nem rendes dolog ez tőle? Hiszen az ilyen húzásokkal bizonyára nagy lelki terheket tesz magára.