Calvin Harris dobta Leona Lewist Rihanna miatt

Calvin Harris dobta Leona Lewist Rihanna miatt

News

Leona Lewis csak most árulta el, hogy Calvin Harris szupersikeres dala, a We Found Love eredetileg az ő hangjával szólt volna. Olyannyira, hogy fel is vették a számot, minden elkészült, de azt végül Harris mégis inkább Rihannával adta ki. Leona azt mondta, hogy valószínűleg több indok is közrejátszott a dj döntésében. Például az, hogy az énekesnő inkább a saját, Trouble című dalát szerette volna új albuma első számú kislemezének a We Found Love helyett. Aztán Harris elment turnézni Rihannával, és közben vele is felvette a tracket, amelyet aztán ebben a formában adott ki, és így ért el őrületes sikereket világszerte. Az énekesnő a Daily Star magazinnak mesélte el a dolgot, viccesen hozzátéve, hogy

„A Rihannás produkció teljesen ugyanolyan lett, de az enyém azért persze sokkal jobb.”

Leona azt is elmondta, hogy természetesen megvan neki az ő verziójának felvétele, de soha nem fogja nyilvánossá tenni, mert az annyira szakmaiatlan volna.

„Kicsit azért idegesítő volt látni, hogy mekkora sláger lett a dal világszerte, de az is meglehet, hogy ha az én verziómmal jön ki, nem ütött volna ekkorát.”

Na ez igen, ezt a szerénységet már szeretjük! Azért szívesen meghallgatnátok Leona hangjával is a dalt?