Rihanna 8 millióért nyom meg egy gombot

Rihanna 8 millióért nyom meg egy gombot

News

Rihannának állítólag 8 millió dollárt, azaz több, mint kb. másfél milliárd forintot ajánlott fel a londoni Westfield bevásárlóközpont, hogy novemberben felkapcsolja a karácsonyi díszkivilágítást. A londoni shopping center az olimpiai stadion közelében fekszik, így aztán az amúgy is jó forgalmuk most megsokszorozódott, az idei olimpiai játékok miatti őrület miatt. Ezért gondolták úgy, hogy méltóképpen zárják az évet, és nem sajnálják a pénzt, egy hatalmas névre. Egy forrás azt nyilatkozta a The Sun nevű pletykalapnak, hogy a központ menedzsmentje a The Spice Girlsszel szemben választotta inkább Rihannát.

„A Westfieldnek remek éve volt, köszönhetően az olimpiának, és ezt méltóképpen meg kell ünnepelni. Ugyan nincs még szerződés Rihannával, de a vezetőség kész ötmillió fontot felajánlani számára. A szervezők úgy vélik, hogy legalább húszezer ember özönlené el a bevásárló központot aznap. A The Spice Girls is szóba került, de Rihanna neve került ki győztesen.”

Rihanna állítólag nagyon szívesen elvállalja a feladatot, már amennyiben időbeosztása azt megengedni. Mielőtt még kiborulnátok a sztorin, eláruljuk, hogy a karácsonyi fények felkapcsolása a Westfield pláza számára mindig az év csúcspontja, és vásárlóiknak egy igazán felejthetetlen élménnyel szeretnék megköszönni az egész éves forgalmat. Amúgy Riri nyomta már fel itt a karácsonyi égőket még 2010-ben, tavaly pedig Justin Bieber tette meg ezt az őrületes feladatot.

Na ehhez mit szóltok? Ti is felkapcsolnátok ennyiért? :)