Christina ducimodell lesz?

Christina ducimodell lesz?

News

Szegény Christina Aguilera nagyon ki volt borulva a médiára, amiért állandóan gömbölydeddé vált alakjáról cikkeznek, de ezek után valószínűleg beletörődik abba, hogy az emberek a súlyán pörögnek.

Történt ugyanis, hogy Xtinát felkérte a híres plus size modell, Whitney Thompson, hogy legyen az arca a TheBigAndTheBeautiful.com nevű társkereső oldalnak, amely molettek párkeresésére szakosodott. Persze mindezt nem ingyen, hanem 3 millió jóféle amerikai dollárért. Mindezért tévé- és rádióreklámokat, négy nyilvános megjelenést és két fotózást kellene teljesítenie az énekesnőnek. Emellett, illetve a szóvivőség mellett Thompson azt is szeretné, ha a díva egy dalt is énekelne számukra.

Arról nincs hír, hogy Xtina megsértődött-e az amerikai Topmodell leszek egykori nyertesének kérésén, így azt sem tudni, elvállalja-e a felkérést. Whitney Thompson 2011-ben csatlakozott a társkereső bizniszbe, és úgy gondolja, az énekesnő alakja hatalmasat lendítene nemcsak a cég működésén is, de abban is, hogy a gömbölyded vonalakkal bíró emberek el tudják fogadni alakjukat.

Christina amúgy tökéletes alany lenne a website népszerűsítésére, ugyanis minden fórumon azt hangoztatja, hogy mennyire szereti alakját, amelyet lemezborítóján jól meg is mutat.