Rihanna az esküvőjét szervezi

Rihanna az esküvőjét szervezi

News

Katy Perry legyen ott. Ez a legfontosabb dolog, amit a barbadosi énekesnő potenciális álomesküvőjével kapcsolatban megfogalmazott, legalábbis a hozzá közel álló források beszámolói szerint. Rihanna rugyanis roppant módon csalódott lenne, ha Katy nem jelenne meg az esküvőjén. A beszámoló szerint tehát Riri azon agyal, hogyha hozzámenne Chris Brownhoz, milyen körítést kapna a nagy nap. A 24 éves énekesnő és Brown éppenhogy, csak újra hivatalosan is egy pár lettek, Rihanna azonban annyira el van varázsolva, hogy állítólag már a vendéglistát is majdnem véglegesen kidolgozta. Katy miatt pedig azért aggódik már előre is, mert komolyan tart attól, hogyha tényleg sor kerülne arra, hogy egybekelnek Brownnal, akkor a számára legfontosabb emberek közül lehet, hogy néhányan nem lesznek hajlandóak megjelenni kapcsulatuk viharossága miatt.

Emlékeztetőül: Brown 2009-ben összeverte Rihannát, és az ideiglenes távolságtartás után azóta is se veled, se nélküled kapcsolatban volak.

„Rihanna természetesen tudja és megérti, hogy egyes barátai miért nem tudják magukat túltenni azon a döntésén, hogy újra Brownnal van. – mondta egy forrás a brit Look magazinnak. – Rihanna nem volt ott Katy és Russell Brand esküvőjén, így sokak szerint nem volna túl nagy sokk, ha viszont sem történne meg ugyanez. De Rihanna mérhetetlenül csalódott volna.”

A forrás azt is felfedte, hogy az álomesküvő vendáglistáján mindenképpen helye lenne Stella McCartney divattervezőnőnek, és természetesen Jay-Z-nek is. Kérdés persze, hogy a hiphop mogul megjelenne-e, főleg azután, hogy a múltkor kifejtette, hogyha Brown bármilyen téren is bántja Ririt, tönkreteszi a karrierjét.

Na ehhez mit szóltok? Szerinettek a végén még tényleg összeházasodnak?