Taylor Swift újra szingli

Taylor Swift újra szingli

News

Nem olyan régóta járt együtt Taylor Swift a nála négy évvel fiatalabb Conor Kennedy-vel, de a románc eddig tartott az énekesnőhöz közel álló források beszámolói szerint. Hivatalos megerősítés nem várható, hiszen Taylor világosan közölte, hogy a sajtóban kizárólag a zenéjéről fog beszélni ezentúl, személyes dolgokat többé senkivel sem közöl.

Aki kicsit is ismeri Swift kisasszony munkásságát, jól tudja, hogy a 22 éves énekesnő nyíltan énekel exeiről dalaiban, sőt, általában így áll bosszút rajtuk vélt sérelmei miatt. Conor Kennedy 18 éves, míg Taylor 22, így sokan ezt tartják a szakítás okának, míg más személyiségeik különbözőségében látja az indokot. De Taylor egy barátja elárulta a szakítás valódi okát, amiből az is kiderült, hogy a Kennedy fiúról vélhetőleg nem születik majd dal.

„Ez egy távoli dolog volt. Semmi komoly érzés. Mindketten jól megvannak így is.” – mondta a bennfenntes. – Már egy hónapnál is több idő eltelt, hogy utoljára találkoztak, és a Red című lemezének promotálása miatt nem is lesz túl sok ideje Taylornak idén.”

Kapcsolatuk tehát igazi egynári szerelem volt, a média nagyobb felhajtást csapott neki, mint ők maguk tették. Nekünk azonban mégis van egy olyan érzésünk, hogy Taylor ezt a kapcsolatot is megörökíti majd egy slágerben...