Skrillexék szakítottak

Skrillexék szakítottak

News

Van, amikor a szerelem nem elég egy kapcsolathoz, és a két felet elválasztó távolság legyőzi azt. Mint ahogy az Skrillex és Ellie Goulding esetében is megtörtént most. Ugyanis az énekesnő hazájában, az Egyesült Királyságban időzik legtöbbet, addig (most már) exfiúja az Egyesült Államokban tengeti mindennapjait., ami bizony rengeteg kilométernyi távolságot jelent. Ugyan egy darabig úgy volt, hogy Ellie szerelme után költözik Los Angelesbe, ez mégsem történt meg, és a köztük levő távolság végleg betett a kapcsolatnak.

A dubstep dj és a britek szőke üdvöskéje februárban kezdett randevúzni, munkakapcsolatukat szerelmivé is kiteljesítve. Mindketten nagyon akarták, hogy működjön a dolog, Ellie egy interjúban még viccelt is azzal, hogy biztosan kiborítaná ezzel a feministákat, de legszívesebben mindent hátrahagyna, és Skrillex után költözne.

„Egyszerűen nem tudták már működtetni a kapcsolatot – nyilatkozta egy forrás a The Sunnak. – Mindkettejüknek szárnyal a karrierje, és hát más országokban élnek.”

És hát hiába kereshetnek mindketten elég szépen, azért hetente átröpködni az Atlanti óceánt valószínűleg senki számára nem eg leányálom. Képzeljétek el a telefonszámláikat...
Mit gondoltok, szép párt alkotott a két felnyart hajú zenész?