Kiderült Madonna titka!

Kiderült Madonna titka!

News

A titok az, hogy sajnos nincs semmiféle titok. Leaglábbis ez derült ki Nicole Winhoffer beszámolójából, melyben azt ecsetelte, hogyan tartja magát Madge formában, mitől ennyire szálkás ennyi idősen is. Madonnának ugyan rendkívül szoros az időbeosztása, elvégre négy gyerek anyja, mindeközben karrierje is szárnyal, viszont a testedzésre mindig rengeteg időt szán.

Winhoffer elmondta, hogy Madonna iszonyú módon lelkes és odaadó, ha sportról van szó, és bizony csakis ennek köszönheti, hogy fenn tudja tartani rendkívüli eredményeit.

„Kemény munka, de ő képes rá időt szaktani, és 110 százalékot belefektetni, és ennek láthatjuk az eredményeit. Nem azon van a hangsúly, hogy mit csinálsz, hanem azon, hogy hogyan csinálod. Az izzadtság az első jele, hogy jó úton jársz.” – magyarázta a tréner.

A fitness guru amúgy nemcsak akkor edzi az éneeksnőt, ha otthon van, hanem életének szerves részeként turnéira is elkíséri, elvégre a háttértáncosokat is ő edzi, ezenkívül pedig ő Madonna Hard Candy Fitness nevű edzőtermeinkek kreatív igazgatója is.

Ő és Madonna leginkább a zsírégetésre fókuszálnak, és csak azután jöhet az popsi feszesítése, illetve a karok és a combok tonizálása. Szóval lányok, ki akarja utána csinálni? :)