Chris Brown profi modell lett

Chris Brown profi modell lett

News

Chris Brown a Wilhelmina modellügynökség legújabb világhírű neve lett, olyan előadók sorát követve, mint Fergie, Keri Hilson vagy éppen Natasha Bedingfield. Taylor Hendrich, a modellügynökség férfiágának igazgatója így indokolta a döntésüket:

„Felismertük, hogy Chris Brown nemcsak egy énekhang, egy koreográfia vagy egy dalszöveg. Ő egy sokarcú művész egyedi stílussal, és mi izgatottan várjuk, hogy kiterjesszük őt a mi iparágunkban is.”

Úgy tűnik tehát, hogy Chris egyre jobban belefolyik a divatbizniszbe. Nemrég ugyanis Black Pyramid névre hallgató márkája rukkolt elő egy utcai viselet vonulattal, ezenkívül pedig a Pink Dolphin nevű céggel is együttműködött már.
„A művészet és a stílus mindig fontos szerepet játszott az életemben, a karrierem során is folyamatosan jelen volt – írta Chris Brown a sajtóközleményében. – Boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Wilhelmina csapatához, és ezzel a sikereses céggel fedezhetek fel egy új területet.”

Közben kiszivárgott újdonsült barátnőjével, Rihannával közös dala, a Nobody’s Businnes, és egyre valószínűbb, hogy fel is lép majd Ririvel annak turnéján. Mit szóltok mindehhez? :)