Selena blokkolta Justint

Selena blokkolta Justint

News

Ha eddig kétségek lettek volna afelől, hogy az utóbbi évek leginkább tiniálompárja tényleg szakított volna, akkor most itt a bizonyság. Úgy tűnik ugyanis, hogy a húszéves énekesnő minden megtesz azért, hogy elkerülje a kontaktus leghalványabb esélyét is. Letiltatta ugyanis a Justin Bieber összes elérhetőségéről bejövő hívást és sms-t, és minden erejével azon van, hogy túllépjen Justinon. Legalábbis ezt állítja a TMZ, közeli forrásokra hivatkozva.
Azt beszélik, hogy az újdonsült exek találkoztak most hétvégén, hogy átbeszéljék kapcsolatukat, illetve, hogy mi zajlik köztük pontosan, de a megbeszélésnek nem lett túl jó vége. Vagyis ez lett a vége, a totális szakítás nulla kommunikációval. Az még nem derült ki, hogy miért szakított pontosan a pár, beszélnek bizalombeli parákról, tombolásvágyról és érettségbeli problémákról éppúgy, mint megcsalásról.

Az azonban biztosnak tűnik tehát, hogy köztük mindennek vége, és mindketten a munkába temetkeznek. Selena következő albumának munkálataiba merült bele teljesen, Justin pedig ezerrel turnézik Észak-Amerikában. A 18 éves kanadai szupersztár egyébként nagyot tarolt a hétvégén tartott American Music Awardson, nemcsak az év legjobb pop-rock albumért járó díjat kapta meg, de ő lett az év művésze is.

Egyébként egyes szemtanúk azt állították, hogy Sel is megjelent végül a díjkiosztón, és kézenfogva távoztak Justinnal...