Psy és MC Hammer összeáll

Psy és MC Hammer összeáll

News

A vasárnap megrendezett American Music Awardson lépett fel együtt Psy és MC Hammer, és olyannyira egy hullámhosszra kerültek, hogy az egyalkalmasnak indult kapcsolatot kiterjesztik egy közös dalra is. MC Hammer így nyilatkozott a Billboard magazinnak:

„Na igen, nagyon jó volt együtt dolgozni. Ő egy nagyon szerény ember, aki keményen dolgozik, és imádtam vele a munkát. És ezek után most együtt főzünk ki nektek valamit. Megpróbálunk egy kis meglepetést okozni.”

Az, hogy Psy és Hammer együtt álljanak színpadra az AMA-n, Scooter Braun ötlete volt, aki ugyebár Justin Bieber menedzsere is, és most már Psy-ra is lecsapott.

„Miután felkértek, hogy zárjam a show-t, a menedzseremmel nagyon sokat agyaltunk. Különlegesnek kellett lennie, valami nagynak, atomnak, egy igazi VALAMINEK – ecsetelte tovább Psy a barátság kezdetét. – Éppen telefonáltunk Scooterrel, amikor kibökte, hogy mit szólnék MC Hammerhez.”

A gyümölcsöző ismeretségek már csak ilyen könnyen köttetnek.

MC Hammer nagyjából két évtizeddel ezelőtt volt a csúcson, a U Can’t Touch This című dalát az is ismeri, aki akkor még meg sem született. Please, Don’t Hurt ’Em című albuma volt az első raplemez, ami gyémántlemez lett, és máig a legnagyobb példányszámban elfogyott hiphop lemezek 5-ös listáján van. Szerintünk remek társa az abszurd koreainak, várjuk a végeredményt. Ti?