Gaga-anya

Gaga-anya

News

Lady Gaga éppen Dél-Amerikában turnézik, ott is köszöntött rá Hálaadás napja. És mivel ez az egyik legfontosabb nemzeti ünnep az Egyesült Államokban, ott is méltóképpen kívánt megemlékezni. Családját ugyan nem kellett nélkülöznie, hiszen azok vele tartanak aktuális koncertkörútján, de ő mégis úgy döntött, hogy másoknak okoz boldogságot. Ellátogatott egy perui menedékházba, ahol olyan 12-13 éves kislányoknak ad otthont, akiket szexuálisan bántalmaztak. Az énekesnő másnap Limában adott koncertet, de ő mégsem lazult pihenőnapján, hanem inkább ezt a lelkileg megterhelő programot választotta.

A 45 kislányhoz vele tartott sminkese és barátja, Tara Savelo is, és persze néhány bizonsági ember, de ők is csak azért, hogy távol tartsák az újságírókat és a fotósokat, hogy azok ne tegyék tönkre a látogatást. Hiszen Gaga nem akarta, hogy bármi is elvonja a figyelmét a kislányokról, miközben együtt unozsonnáznak. Az énekesnő nemcsak beszélgetett velük, de néhány dalt is elénekelt számukra, hogy ezzel a néhány perccel is távolabb repítse őket az átélt borzalmaktól.

Az akciója sikeres volt, valóban sikerült elkerülni a médiafelhajtást, úgyhogy senki sem mondhatja, hogy az énekesnőt nem a legtisztább segítőszándék vezérelte.