007-es bébi

007-es bébi

News

A brit énekesnő, Adele kisfia egészen nyilvánvalóan szerencsés életbe született, de még így sem volna alap, hogy a filmtörténet legkultikusabb titkosügynökétől kapjon ajándékot. Vagyis az azt óriási sikerrel megformáló színésztől. De Adele kisfiával nem sokkal születése után megtörtént az, amire fiúk milliói vágynak: maga James Bond küldött ajándékot neki.

Daniel Craiget, a legutóbbi három James Bond film címszereplőjét annyira meghatotta a Skyfall című dal, amely az Adele által énekelt új rész főcímdala, hogy amikor először meghallotta, könnyekben tört ki. Ezért akart mindenképpen kedveskeni valamivel a csodálatos hangú énekesnőnek, vagyis annak kisfiának. Ez valószínűleg pedig sikerült is, már ha elég nagy lesz akissrác ahhoz, hogy értékelje az ajándékokat. Hiszen biztosan sokan irigylik majd, amikor előadja a suliban, hogy neki megvan a limitált kiadású Aston Martin replikák egy példánya, a James Bondos Martinis pohár szett, vagy éppen egy olyan Omega óra, mint amilyet a 007-es viselt. Az ajándékok öközött persze olyan cucc is volt, amelyet már bébiként is használni tud, pl. a Tom Ford rugdalózók.

Persze nem Daniel Craig volt az egyetlen híresség, aki babakelengyét küldött Adele-éknak. A nagylelkű celebrajongók között volt Rihanna, Lady Gaga, vagy éppen Judy Dench színésznő, aki az új James Bondokban M-et alakítja.