Rihanna a csúcson

Rihanna a csúcson

News

Nem kis teljesítmény, ha egy album rögtön a megjelenésének hetén az amerikai eladások csúcsára kerül, de Rihannának most ez is sikerült az Unapologetic-kel. Hiába döntött már meg több rekordot, még egyetlen lemezének sem sikerült ilyen erősen nyitnia a piacon. A 2007-es Good Girl Gone Bad közel járt ehhez a teljesítményhez, az akkor a második helyen startolt. A barbadosi énekesnő twitterén köszönte meg rajongóinak, hogy új, sorban hetedik lemezét a csúcsra juttatták. Azt is elárulta, hogy bőgött az örömtől.

„Várjatok csak! Mi a f--?! Az Unapologetic az első helyen debütált Amerikában! Az első Top 1-es albumom!!! Köszönöm, Navy, megérdemlitek! Konkrétan bőgök, mint valami kis punci.”

Ez az első hely azt jelenti számszerűsítve, hogy egyetlen hét alatt 238 000 példányt vásároltak az új albumból az amerikaiak. A Loud című albumból az egy hét alatt eladott legtöbb darabszám 207 000 volt. A helyenként éles kritikák ellenére tehát elképesztő sikerrel indít az Unapologetic, első kislemezdala, a Diamonds a dalok top 100-as listáján szintén az első helyen startolt, és természetesen nálunk is rögtön bekerült a TOP 21-ba. ;)