Young G megnősült

Young G megnősült

News

Rácz Béla, vagyis Young G nem gondolkozta túl az esküvőt: alig egy hónapja villant be neki, hogy megkéri barátnője, Gazdig Adri kezét, máris házas embernek mondhatja magát. Csak az esküvő ötlete jött hirtelen, hiszen a kapcsolat már régóta tart közöttük: Adri 14 éves volt, amikor megismerték egymást, szerelem pedig 3 éve szövődött köztük. Béci azt nyilatkozta a Blikknek, hogy miután eszébe jutott, hogy megkéri a lány kezét, úgy döntött, nem akar évekig várni az esküvővel. A gyors lagzinak pénzügyi akadálya nem volt, hiszen rögtön több szponzor is bejelentkezett az esküvőre, még a jegygyűrűt is részben bartermegállapodásban szerezték.

A polgári szertartást hagyományos lagzi követte, vőféllyel és játékokkal, csak a zenei kínálat volt modern. Adri azzal lepte meg szerelmét, hogy a nagy alkalomra meghívta Sub Bass Monstert, de Lakatos Yvette és Lakatos Krisztián is jelent voltak az ünnepségen. Az egykori Való Világ játékosok közül egyébként csak VV Laci volt a kb. 110 meghívott vendég között.

És amikor a Blikk újságírója a gyermekvállalásról faggatta, Béci ezt mondta:
„Ha jön, majd jön, mi szeretettel várjuk. Már nem rajtunk múlik! Teljes mértékben felkészültünk a baba érkezésére, minden egyes nap dolgozom rajta, hogy összejöjjön.”
Reméljük, hamarosan összejön, és persze sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak.