Katy kibuggyant

Katy kibuggyant

News

Amióta csak feltalálták, egészen biztos, hogy egyetlen celebnőt sem látni a vörös szőnyegen alakformáló alsónemű nélkül. A legtöbb esetben természetesen nem lehet kiszúrni a hasznos kis ruhadarabot, de nem véletlenül néznek ki mindig olyan csodásan, bárminemű hurka nélkül. Katy Perry a múlt heti UNICEF bálon azonban nem viselt ilyet, és be is vallotta, hogy borzalmasan érezte magát.

„Folyamatosan úgy éreztem, hogy a hájam kibuggyan a ruhából – panaszolta az énekesnő az Us Weekly-nek. – Szinte mindig viselek ilyen spandex cuccot, de aznap nem, és tényleg olyan volt, mintha kitüremkednének a párnák, és totál dagdtnak tűnnék.”

Katy persze egyáltalán nem tűnt hájasnak kék Naeem Khan estélyijében, de hát a nők már csak ilyenek. Az esetből egyébként két tanulságot vonhatunk le: 1. a celebek épp olyanok, mint bármilyen más nő, 2. mindegy, hogy egy nő mennyire sikeres, vagy boldog, soha nem érzi elég szépnek magát.
Katy Parry, akit idén a Billboard az év nőjének nevezett, bevallotta, hogy szokott ugyan edzeni, méghozzá elliptikus tréneren, miközben híradót néz, de nem csinálja eleget.

Szerintetek hogy festett a kék ruhában? Szerintünk nem is buggyant... :)