Chris Brown visszatért

Chris Brown visszatért

News

Éppen, hogy csak letörölte, vagyis deaktiválta magát Chris Brown a twitteren, máris visszatért. Múlt héten egy komikussal való szócsata után Chris Brown hirtelen felindulásból, ám mégiscsak bölcsen deaktiválta magát a twitteren. Akor, ha 11 millió követőjének bármelyike rákeresett, azt a választ kapta a böngészőtől, hogy a keresett account nem található. Viszont amint az várható volt, nem tartott sokáig a hallgatás, hiszen Brown visszaállította a fiókját publikusra, megtartva így összes követőjét.

Viszont az összes korábbi posztját eltüntette onnan, de talán így majd virtuálisan is új életet kezdhet. A forrófejű énekes ugyanis többször is összerúgta már a port különböző hírességekkel, vagy éppen rajongókkal, ha azok neki nem tetsző dolgokat kommenteltek. Brown legtöbbször igen primitív hangnemben, magát lejáratva próbálta lerendezni ezeket, az általában Rihanna 2009-es megverésére vonatkozó vitákat.

Meglepő módon amúgy csak twitterét pucolta le, instagram profiljára múlt héten is tett fel képeket. Rihannával közöset is, amikor együtt lógtak. Ahhoz a képhez egyébként szintén egy nem túl szimpatikus megjegyzést fűzött Brown, mégpedig a következőt:
„Hogy hangozna ma a zene ezek nélkül a srácok nélkül?”

Szerénység az nem sok sorult belé, ellenben most már teljesen egyértelműnek látszik, hogy újra együtt van a barbadosi énekesnővel, aki néhány napja, szintén twitterére egy olyan fotót posztolt, amelyen nem éppen baráti módon öleli és puszilja meg Brownt.