Kínos Katy

Kínos Katy

News

Az, hogy valaki 28 éves, és túl van egy váláson, még nem jelenti azt, hogy mindig felnőttként viselkedik. Katy Perry pl. igazi tinédzserként reagálta arra a helyzetre, hogy egy étteremben majdnem összefutott exférjével, Rusell Branddel. Éppen egy Los Angeles-i kajáldában vacsorázott jelenlegi pasijával, John Mayerrel, amikor is Russell betoppant a helyre. Katy, amint kiszúrta, fogta magát, és egyszerűen bebújt az asztal alá.

A The Sun magazin forrása szerint az énekesnő gyorsan kapcsolt, és mindaddig ott is maradt, amíg a férfi el nem tűnt a látószögéből. Azután pedig jó gyorsan eltűnt az étteremből.

„John az asztalra tette a vacsora árát, és nyomban a hátsó kijárathoz sietett Katy-vel, ott várták a kocsijukat. – mondta a bizonyos szemtanú a brit magazinnak. - Russell nem is vett észre semmit az egészből, de persze az étteremben ülő többi ember igen.”

Katy-nek nem ez volt az első furcsa reakciója. Nemrégen alig néhány széknyire ült exférjétől egy kosármeccsen, de úgy tett, mintha észre sem vette volna, és természetesen Russell is ignorálta őt.
Az éttermes szitu néhány szemtanúja egyébként azt állítja, hogy nemcsak Katy viselkedett tiniként, mert állítólag Russell éppen kémkedni ment exneje után a helyre...