Rihanna gyereket akar?

Rihanna gyereket akar?

News

Rihanna eléggé felpörgetett életet él, mint intenzívebben csinál, mint más előadók. Most azonban úhgy tűnik, hogy kicsit elege lett a gyertya két végén való égetésnek, ugyanis állítólag szünetet kért kaidójától. Mégpedig azért, hogy ő és Chris Brown megpróbálkozzanak a gyerekcsinálással.

„Rihanna azt mondta a kaidóvezetőjének, hogy most lenne a legalkalmasabb az idő arra, hogy szünetet vegyen ki a bizniszből – mondta egy bennfenntes a closer magazinnak. – A szünet pedig azért kell, mert kisbabát szeretne. A kiadóban persze sokkolva meredtek rá, hogy viccel-e. Leesett az álluk. De 2014 januárjáig egészen biztos, hogy nem lesz alkalma szünetre, hiszen addig máris tele van a naptárja.”

Mindebben nemcsak az a fura, hogy egy karrierje csúcsán álló, állandóan vadul bulizó lány ilyen hirtelen anya akar lenni, hanem az is, hogy mindezt Chris Brownnal tervezi, akivel épp, hogy csak újra összejöttek. Arról nem is beszélve, hogy Brown összeverte őt, amikor először jártak, és a közvélemény ezt azóta sem bocsátotta meg neki.

Ha gyereknemzési szünetet tehát most nem is vesz ki Rihanna, az már biztos, hogy az újévet szülőföldjén, Barbadoson tölti kedvesével egy luxusvillában, hogy családja közelében lehessenek. Mindez nem jelenti azt, hogy az énekesnő családja boldog a választásával, édesanyja például kifejezetten nem örül annak, hogy Brown újra képben van, és állítólag sokat kiabált is emiatt lányával.

Mit gondoltok, tényleg ráállnak a bébi projektre?