Zayn az antihős

Zayn az antihős

News

Nemrég már kiderült, hogy Zayn Malik hajlamos arra, hogy inába szálljon a bátorsága, hiszen bevallotta, hogy nem mert találkozni nagy kedvencével, Johnny Deppel, nehogy beégjen előtte. Most újabb vallomással szolgált. Zayn elmesélte, hogy amikor beindult a One Direction karrierje, ő rettenetesen parázott a repüléstől. Emiatt persze kapott is rendesen bandatársaitól. Louis Tomlinson pl. azzal szívatta, hogy felszállás közben néha „bukfenceznek” a repülők.

„Rettenetesen meg voltam rémülve a repüléstől, amikor beindult a banda. – mesélte Zayn. A zenekarosdi előtt még soha nem ültem repülőn, ami szomorú és persze lehúzó is volt egyben. Egyszer Louis odafordult hozzám, és azt mondta, hogy a repülők olykor átfordulnak, mintegy bukfenceznek a levegőben. Én persze elhittem, és nagyon be voltam tojva. Nagyon hiszékeny voltam, majdnem el is bőgtem magam.”

Két év elteltével azonban már annyit röpködött, mint más egész élete alatt sem, úgyhogy a srácoknak már nincs okuk szekálni Zaynt, hiszen nagyon profi lett a témában. Szerintetek cuki vagy inkább ciki ez a sztori? :)