Adele bababírságot kap

Adele bababírságot kap

News

Attól még, hogy valaki világsztár, nem bújhat ki a bürokrácia lelketlen valósága alól. Még Adele sem, akinek most azért kell majd egy csúnya büntit, nagyjából 350 000 forintnak megfelelő fontot leperkálnia, mert elmulasztotta regisztráltatni újszülött gyermekét. Az újszülöttek regisztrálását 42 napon belül kell megtenni nagy-Britanniában, de eddig sem az énekesnő, sem vőlegénye, Simon Konecki nem tette ezt meg a bébivel.

Márpedig október 19-én született, úgyhogy a pár jócskán kicsúszott a határidőből, így biztos, hogy megkapják a maximálisan kiszabható büntetést. A hatóságok persze nem fognak rájuk törni, hiszen Agliában azért nem veszik ezt olyan komolyan. Rengeteg pár mulasztja el az időben regisztrálást, és olykor évekig nem hajtják be rajtuk a bírságot – mesélte egy forrás a The Sunnak.

Persze nem mintha Adele-nak gondot okozhatna egy bírság kifizetése, legyen az bármekkora is, miután 21 című albumából 25 milliót adtak el világszerte. A renitenskedő kisbabáról egyelőre annyit tudni, hogy fiú, de a nevét még mindig nem hozta nyilvánosságra a boldog pár.