Justin szélesvásznon

Justin szélesvásznon

News

Ugyan idén Grammy-díjra nem jelölték, és emiatt menedzsere meg is sértődött, de Justin Bieber pályája továbbra is felfelé szárnyal. Egy ideje volt már szó róla, hogy talán Mark Wahlberg mellett kap egy komoly szerepet egy potenciális filmben, de eddig semmi nem volt biztos a projekttel kapcsolatban. Most azonban nincs több kérdőjel, hiszen megerősítették, hogy a film beindul, és Bieberé az ominózus szerep.

„A forgatkókönyv jó, és most megpróbáljuk kitalálni, hogyan történjen a forgatás ütemezése.” – nyilatkozta Mark Wahlberg egy interjúban.

Ez valóban nehéz dió lesz, hiszen Justin elfoglaltabb, mint valaha, jelenleg is turnézik, és vélhetően a közeljövőben sem fog változni. Wahlberg előtt pedig még két nagy költségvetésű film van 2013-ra iktatva, ezért a színész úgy saccolta, hogy a film forgatása legkorábban 2014 év elejére képzelhető csak el. A tinisztár leendő szerepéről annyit lehet tudni egyelőre, hogy egy nagyképű kosarast fog alakítani (igen, tudjuk, hogy alacsony), akinek a Mark Wahlberg által játszott karakter a mentora.

A 18 éves énekes mostanában eléggé kigyúrta magát, úgyhogy már nem lesz teljesen elképzelhetetlen, hogy sportolót alakítson.

Naaa, várjátok már, hogy a moziban is Justin arca köszönjön vissza?