Jön a Bieber akusztik

Jön a Bieber akusztik

News

Justin Bieber Ellen Degereneres talk show-jában volt meghívott vendég, ott beszélt arról, hogy nemsokára új, méghozzá egy teljesen akusztikus lemezt ad ki. A minimogul annyit árult el az új anyagról, hogy az elmúlt néhány hétben rögzítették, úgyhogy januárban már a boldog rajongók birtokában lehet.

„Ez valami olyasmi, amit a rajongóim nagyon szeretni fognak szerintem, - mondta Justin – hiszen az egész karrieremet úgy kezdtem, hogy a youtube-on gitároztam, és minden más kíséret nélkül énekeltem. Ez így sokkal meghittebb hangulatú.”

Bieber utolsó albuma, az idei Believe az előzetes várakozások ellenére nem kapott Grammy-jelölést, és bár menedzsere, Scooter Braun nagyon megsértődött ezen, Biebes nem csügged, hiszen, mint azt Ellennek is elmondta, nyilvánvaló volt számára, hogy nem arathat mindig szakmai sikereket is.
Mindeközben már biztosnak tűnik, hogy az amerikai ABC csatorna sorozatot készít Justin kistini éveiből, azokról az időkről, amikor még nem volt világhírű, ellenben nagyon kellemetlen dolgok történtek vele. Hogy maga Justin feltűnik-e majd a produkcióban, az kétséges, de valószínűsíthető, hogy nem.