Justin Bieber halált okozott

Justin Bieber halált okozott

News

Meghalt tegnapelőtt egy paparazzó, miután mindenáron le akarta fotózni Justin Bieber parkoló Ferrariját. A fehér luxusautót nem is Bieber vezette, hanem egyik barátja, az anyósülésen pedig szintén a kanadai tinisztár egy haverja ült. A kocsit Los Angeles egyik forgalmas útján állították le rutinellenőrzésre, és ezt a helyzetet akarta kihasználni a lesifotós, aki azt hitte, hogy a minimogul ül az autóban. Az igazoltató rendőr felhívta a paparazzó figyelmét arra, hogy nem biztonságos gyalogszerrel az úton tartózkodni, de ő nem törődött a figyelmeztetéssel, majd szinte rögtön ezután el is ütötte őt egy arra haladó autó.

A férfi még aznap éjjel elhunyt a kórházban. A balesetet okozó sofőr nem fogyasztott alkoholt, és drog hatása alatt sem állt, a Los Angeles-i rendőrség még vizsgálja az ügyet, de a szóvivőjük szerint valószínűleg nem helyezik vád alá. Úgy tűnik, hogy a fotós már egy ideje követte Bieber Ferrarijét, amikor a remeknek tűnő alkalom adódott.

Tegnap nemcsak Justin, de Miley Cyrus is kommentálta az ügyet. Együttérzésük mellett mindketten azon véleményüket hozták nyilvánosságra, mely szerint ez a tragikus eset talán végre szigorúbb törvényeket hoz a paparazzók ellen, akik nemcsak a saját, de mások életét is veyzélyeztetik felelőtlen tetteikkel.