Lambert nyomorultjai

Lambert nyomorultjai

News

Adam Lambert a minap moziban járt, de a helyett, hogy élvezte volna a Nyomorultak című zenés filmet, tweetje szerint, kiakadt némelyik fahangú szereplő előadásától.

Az American Idol második helyezettje alig várta, hogy bemutassák a Nyomorultak zenés filmváltozatát, mert elmondása szerint ezen a musicalen nőtt fel. De ahogy az előadás utáni twitter-bejegyzéséből kitűnik, az élmény nem volt pozitív:

„A látvány lenyűgözött, de a zene erősen csorbult az olyan színészek miatt, akik úgy tesznek, mintha tudnának énekelni.”

Név szerint nem írta le, de kiderült, hogy a kritika főleg Amanda Seyfriednek, Hugh Jackmannek és Russell Crowe-nak szólt. A Nyomorultak új változata azzal reklámozta magát, hogy a felvételek során a színészek élőben énekeltek. Adam épp ezt kifogásolta:

„Zsír, hogy nem felvett cuccokat használtak, de ilyen énekhangokkal talán jobb lett volna playbackben nyomulni. Nem ártott volna egy kis korrekció a daloknak utólag. Persze, remek reklám, hogy milyen bátrak voltak a színészek, mert élőben lenyomták, de akkor talán olyanokat kellett volna keresni, akik tudnak is énekelni” – fejezte be Lambert.

Néhány szereplővel azonban Adam is nagyon elégedett volt:

„Anne Hathaway a kivétel, de Helena Bonham Carter és Sasha Baron Cohen is remek volt.”
Az Eponine-t alakító Samantha Barks is elnyerte a tetszését, aki ugye Taylor Swift elől halászta el a szerepet.

Ti láttátok a filmet? Hogy tetszett?